Jump to content
Outdoor Xplore

Michael Olise og Eberechi Eze på Newcastle-listen, Mauricio Pochettino ser etter England-jobben - Paper Round


Recommended Posts

Newcastle United er ute etter en sommerfornyelse, og Crystal Palace-duoen Michael Olise og Eberechi Eze står på listen. Mauricio Pochettino kan være favoritt til å ta jobben i England fremfor Manchester United eller Bayern München, England fotballdrakter barn og Chelsea har satt opp en lang liste med kandidater til sin neste manager, deriblant Ruben Amorim fra Sporting Lisboa og Thomas Frank fra Brentford.

Newcastle starter sommerforberedelsene
Crystal Palace-duoen Michael Olise og Eberechi Eze er på Newcastles ønskeliste denne sommeren, ifølge The Telegraph.

Laget fra nordøst kobles også sammen med Valencias keeper Giorgi Mamardashvili, Arsenals Aaron Ramsdale og Wolverhamptons Pedro Neto, ettersom Eddie Howe ønsker å fornye stallen sin.

Det skriver avisen: "Det har vært en følelse hele sesongen at dette Newcastle United-laget nærmer seg slutten av sin holdbarhetstid, og Eddie Howe må selge spillere og finne oppgraderinger denne sommeren for å fortsette utviklingen til et stabilt topp seks-lag.

"Som de fleste Premier League-klubber har Spesialtilpassede Harry Kane Fotballtrøyer Newcastle problemer med overskudd og bærekraft, og de må selge for å finansiere ambisiøse overganger på overgangsmarkedet.

"Spillere som Wolves' Pedro Neto (24) og Crystal Palace-duoen Michael Olise (22) og Eberechi Eze (25) har alle blitt diskutert i rekrutteringsmøter, og de passer aldersprofilen til spillere Newcastle ønsker å signere.

Arsenal-keeper Aaron Ramsdale og Valencias høyt rangerte stopper Giorgi Mamardashvili har blitt scoutet grundig, men for øyeblikket er det også fokus på å flytte spillere ut."

Pochettino et mål for United og Bayern

Vintage Troyer


Den tidligere Chelsea-manageren Mauricio Pochettino vil være et mål for Manchester United og Bayern München, melder The Sun.

Avisen hevder imidlertid at han kanskje foretrekker å ta over etter Gareth Southgate som engelsk landslagssjef.

Mauricio Pochettino vil være åpen for en henvendelse fra England dersom Gareth Southgate slutter etter EM, skriver avisen.

"Poch er ute på markedet etter at han forlot Chelsea etter mindre enn ett år ved roret på Stamford Bridge.
"Den argentinske tidligere Spurs- og PSG-sjefen vil være ettertraktet av Manchester United og Bayern München - og den tyske giganten kan tilby ham muligheten til å spille sammen med Harry Kane og Eric Dier igjen.

"Men selv om Pochettino vil vurdere sine muligheter for neste steg - og er fast bestemt på å bevise at det var Chelsea og ikke ham som var problemet - har han ikke avvist muligheten for å bli den neste Three Lions-sjefen dersom rollen blir ledig.

McKenna får tilbud om tre PL-jobber

The Mirror mener at Ipswich Towns Kieran McKenna snart kan bli tilbudt tre forskjellige jobber i Premier League.
Brighton, Chelsea og Manchester United kan alle slå til på den tidligere United-treneren.

Ipswich-sjefen, Kieran McKenna, står overfor den største avgjørelsen i sin karriere, skriver avisen.

"Om han skal bli eller snu. 38-åringen er nå i sentrum av en dragkamp mellom Brighton, Chelsea og til og med Manchester United følger med på utviklingen.

"Men Ipswich er også desperate etter å beholde den briljante unge treneren som har ledet dem gjennom to opprykk på rad fra League One, gjennom Championship og til Premier League.

"McKenna vet at han kanskje aldri får denne muligheten igjen."

Chelsea setter opp liste for ny manager
Evening Standard melder at Chelsea har Billige England fotballdrakter satt sammen en liste over kandidater til å erstatte Mauricio Pochettino, som forlot sin rolle på tirsdag.

I tillegg til Kieran McKenna, er managere som Thomas Frank, Ruben Amorim, Sebastian Hoeness og Enzo Maresca under vurdering.

Det skriver avisen: "Chelsea er sikre på å gjennomføre en rask rekrutteringsprosess for å erstatte Mauricio Pochettino.
"Ruben Amorim fra Sporting Lisboa, Kieran McKenna fra Ipswich og Sebastian Hoeness fra Stuttgart er blant de første navnene som er aktuelle for å ta over på Stamford Bridge.

"Gironas Michel og Leicesters Enzo Maresca er også aktuelle, mens Chelseas eiere har beundret Brentfords Thomas Frank i lang tid og har respekt for Burnleys Vincent Kompany."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...